Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Adres:
Janssoniuslaan 80
3528 AJ  UTRECHT
Tel: 088-240 42 90

Mail: 
info@tocacademy.nl

Waardebepaling Achteraf (WBA)
De TOC Academy gebruikt de WBA tevredenheidsgarantie voor een aantal trainingen.

Wat is de Waarde Bepaling Achteraf (WBA) Tevredenheidsgarantie?

Letterlijk betekent het: 'Betaal ervoor wat u wilt'. En dat is ook precies wat het is! U bepaalt één of twee maanden na afloop van de training wat u over heeft voor hetgeen u met ons heeft beleefd en wat u heeft geleerd. Vond u het niets? Dan betaalt u ook niets! Vond u het waardevol? Dan is het aan u om te bepalen wat het u in geld waard is geweest. Wij sturen vervolgens een factuur ter hoogte van dat bedrag. Niet meer en niet minder. U bepaalt het, we accepteren iedere prijs. Op deze manier klopt de prijs/kwaliteit verhouding altijd!

Dit betekent niet dat we vrijwilligerswerk doen, integendeel. Wij verwachten dat de professionals waarmee wij dit avontuur aangaan prima kunnen bepalen wat een dergelijke training voor waarde heeft - en wij doen er uiteraard alles aan om het waardevol te maken! 

De WBA Tevredenheidsgarantie in 5 stappen.

  1. U stuurt een mail naar info@tocacademy.nl of u neemt contact telefonisch contact met ons op via 088-240 42 90
  2. Er is een kort intakegesprek tussen u en de trainer om te bepalen of er voldoende aansluiting is
  3. U neemt deel aan de training
  4. Een maand na de training is er een evaluatiegesprek en bepaalt u de prijs, exclusief BTW.
  5. De TOC Academy stuurt u een factuur voor het overeengekomen bedrag.
We willen ook studenten met een kleine beurs deel laten nemen aan de trainingen, daarom stellen we trainingen open voor maximaal 2 studenten per keer. Voor hen geldt uiteraard ook de WBA tevredenheidsgarantie!

Regelmatig krijgen we de vraag waarom we pas na een maand een evaluatiegesprek hebben. Dit is een bewuste keuze: we willen niet profiteren van een eventueel 'feel-good' gevoel vlak na de training. Wij zijn pas tevreden als u de theorie in de praktijk heeft kunnen toepassen! We zullen alles in het werk stellen om u tevreden te laten zijn en blijven.

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook als u liever niet via WBA werkt horen we het graag! Werkt uw organisatie met opleidingsbudgetten of moet u een aanvraag doen? Laat het ons weten! Onze contactpersoon voor de WBA tevredenheidsgarantie is Richard Wentzel. Tel: 088-2406253. Mail: r.wentzel@tocacademy.nl


Voor meer informatie over Waarde Bepaling Achteraf zie www.waardebepalingachteraf.info. WBA wordt ook wel Pay What You Want (PWYW) genoemd.