Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Share on Facebook

Prijzen: De TOC Academy werkt voor een aantal trainingen met Waardebepaling Achteraf (WBA). Klik hier voor meer informatie.

Bijeenkomst TOCfE
Er zijn momenteel geen trainingen gepland. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat: 088-240 42 90

Het doel van de stichting TOC for Education is het gedachtegoed van TOC te verspreiden binnen het onderwijs en daardoor bij te dragen aan een harmonischer samenleving.  Hiervoor zijn al vele toepassingen ontwikkeld en deze worden wereldwijd geïmplementeerd. 

De Stichting TOC for Education wil tijdens deze bijeenkomst laten zien wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van TOCfE en we willen u opnieuw kennis laten maken met het (nieuwe) materiaal, het gedachtegoed en de community rondom TOCfE. 

We verheugen we ons erop nieuwe TOCfE materialen en nieuwe inzichten met u te kunnen delen. Daarnaast willen we heel graag het contact met oud-cursisten hernieuwen en horen wat toepassing van de drie denkdiagrammen van TOCfE tot nu toe voor hen heeft betekend. De avond is ook toegankelijk voor diegenen die meer willen weten over TOC for Education, zonder er al iets mee gedaan te hebben.  

De bijeenkomst vindt plaats van 16.30 tot 20.30 en is gratis toegankelijk. Voor de inwendige mens wordt gezorgd.