Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Share on Facebook

Prijzen: De TOC Academy werkt voor een aantal trainingen met Waardebepaling Achteraf (WBA). Klik hier voor meer informatie.

Masterclass Thinking Processes (1d)
Er zijn momenteel geen trainingen gepland. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat: 088-240 42 90

Masterclass TOC Thinking Processes (1d)

De theorie is er, de praktijk ook.. wat kan beter?

Vele deelnemers van de training TOC Denkprocessen gebruiken het gedachtengoed van TOC tijdens hun werk. Op hun eigen manier, of juist helemaal volgens de regels van het spel. Sommigen hebben de vertaalslag gemaakt naar hun eigen werkomgeving en integreren het in alles, anderen gebruiken slechts een deel van de tools. Op verzoek van een aantal deelnemers introduceren we de Masterclass TOC Denkprocessen.

Doel 
Na afloop van de Masterclass heb je eigen kennis met anderen gedeeld en heb je kennis van anderen opgedaan, zodat je nog effectiever met de tools om kunt gaan. Uiteraard weet je nadien ook weer 'hoe het ook alweer precies zat' en hebben we op een aantal vlakken verdieping aangebracht.

Doelgroep
Ex-deelnemers van de 4 daagse training TOC Denkprocessen die de tools gebruiken en daar (nog) meer mee willen bereiken.

Duur
De Masterclass duurt 1 dag.

Programma
De theorie wordt opnieuw kort behandeld, met de groep gaan we op zoek naar de diepgang en richtingen om het nog effectiever te gebruiken. Zoals altijd gebruiken we de praktijk van de deelnemers om dit te bereiken en wanneer nodig maken we gebruik van een case.