Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Share on Facebook

Prijzen: De TOC Academy werkt voor een aantal trainingen met Waardebepaling Achteraf (WBA). Klik hier voor meer informatie.

Explorer Buy in & Mafia Offer (4u)
Er zijn momenteel geen trainingen gepland. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat: 088-240 42 90

Klik hier voor algemene informatie over TOC Marketing en Verkoop (incl. boekentips)


Explorer Buy-in & Mafia Offer (4 uur)

Onderliggende TOC oplossing: TOC for Marketing And Sales

Veel contacten, te weinig contracten
Het Marketing & Sales proces wordt over het algemeen niet gezien als een proces dat voor een logische benadering in aanmerking komt. Over het algemeen lijkt er meer sprake te zijn psychologie, dan van logica. TOC voor Marekting & Sales laat zien dat ook dat proces te beschouwen is als een ketting met schakels, met slechts één zwakste schakel die de flow en de output bepaalt. Het denken in flow en het managen daarvan leidt tot verrassend betere uitkomsten dan met de standaard oplossingen voor marketing & sales tot nog toe bereikt zijn. De methode is gebaseerd op de TOC Denkprocessen in combinatie met Buffer Management voor enerzijds het strategische deel van een verkoopproces en anderzijds voor het inzichtelijk maken (en managen) van prioriteiten voor het behalen van concrete doelen.

Doel 
Na afloop van de workshop heb je globaal inzicht in de methodiek achter de TOC Solutions for Sales. In de workshop worden de logische stappen van het proces ontdekt, die de dag erna direct kunnen worden toegepast in de eigen omgeving. Een week na de workshop vindt een korte evaulatie plaats.

Doelgroep
Salesmanagers, marketingmanagers en mensen met interesse voor dit vakgebied, die op zoek zijn naar verbetering van de effectiviteit en doorlooptijd van interne en externe salesprocessen. De groepsgrootte is maximaal 20 personen.

Duur
De workshop duurt 4 uur, veelal gepland aan het einde van de middag/begin van de avond.

Programma
De deelnemer krijgt een theoretische toelichting van de gehele methode Solutions for Sales. Tevens wordt aan de hand van cases geoefend met het in praktijk toepassen van deze logische stappen.

Afsluiting
Deelnemers ontvangen na afloop van de workshop een TOC Academy Bewijs van Deelname.